Lundgren '60s Vintage, Set Of Three


Lundgren '60s Vintage, Set Of Three

Produktnr: ST-60S3

Skickas om 1-4 dar

239,00 / Sats(er)
Leveransvikt: 350 g

Från €/per månad.

14 dagar räntefri betalperiod. Fakturaavgift
Faktureringsavgift 0 €.Lundgren '60s Vintage, set 3st

Med sin fasta bas och sin "glasiga" diskant så fångar '60s VINTAGE eran av Strata-ljud 1965 och framåt. Tänk Hendrix, John Mayer och The Edge. Det klassiska ljudet från denna vintage mick är rent med tryck och en härlig topp. Attacken är uttalad. Receptet är från 65 och framåt. Tänk The Edge, John Mayer och Jimi Hendrix. Den har utmärkt strängseparation. '60s Vintage är även utmärkt för distade ljud. 

Mickkontruktionen är alltigenom traditionell- Alnico 5 magneter, handrundade toppar, fiberplatta till bobiner, bomullsisolerad kabel. Mikrofonen är lindad med korrekt 0,063mm (AWG 42) isolerad koppartåd. Isoleringen är plain enamel. Vulkanfiber-bobbinerna stansar vi själva med våra egna stansverktyg. Detta ger även rätta ytan på kanterna. Överdrivet? Det tycker inte vi. Skaffa det klassiska ljudet av en 60-tals Stratocaster® idag. En del kunder väljer att ta '60s vintage i hals och mittläge och tar en Hot i stalläge, en mycket lyckad kombination. Finns i matchade set. 

Stallmicken lindas med flera varv för att kompensera att strängen gör mindre rörelser där. Ett matchat set gör det lättare att enkelt kunna använda alla tre mikrofonerna. Levereras komplett med Off-White covers, försänkta skruvar och gummifjädrar.

Samples  ›› '60s vintage Clean and Dirty through a 5-way switch

 

Övrig produktinformation


Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
AH instrument cable str-str 4-star AH instrument cable str-str 4-star
13,20 €
Lundgren Tele BJFE Set Lundgren Tele BJFE Set
230,00 €
Leveransvikt: 0,3 kg
Lundgren/BJFE set Lundgren/BJFE set
299,00 € / Sats(er)
Leveransvikt: 350 g
Visa information om tillbehör

Utforska denna kategori: Lundgren Pickups
Klarna Checkout
handlarens kontaktuppgifter
Powered by Powered by